Informace o zpracování osobních údajů klientů jazykové školy

Identifikace správce

Osobní údaje klientů jsou zpracovávány Dolomia s.r.o., IČ: 28360451, se sídlem Na příkopě 1096/21, Staré Město, 110 00 Praha 1, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 136041 (dále jen „Dolomia“) jako správcem osobních údajů. Správce dodržuje veškeré zásady zpracování osobních údajů uvedené zejména v čl. 5 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 (obecné nařízení o ochraně osobních údajů).

Účel zpracování osobních údajů

Zpracování osobních údajů je nezbytné pro plnění smlouvy uzavřené mezi Dolomia a klientem. V případě neposkytnutí požadovaných osobních údajů není možné stát se klientem Dolomia a účastnit se jazykové výuky. Účelem zpracování je organizační zajištění výuky (seznam, rozřazení a prezence klientů v jednotlivých kurzech, informování o změnách v rozvrhu, poskytování elektronických podkladů, apod.). Osobní údaje jsou také zpracovávány na základě plnění zákonných povinností (pro účely vedení účetnictví) a nezbytnosti pro oprávněné zájmy Dolomia, které spočívají v oslovování klientů Dolomia s informacemi o dalších studijních nabídkách a příležitostném zveřejnění fotodokumentace průběhu akcí pořádaných Dolomia.

Zpracovávané osobní údaje

Osobní údaje jsou Dolomia zpracovávány v rozsahu, v jakém jsou subjektem údajů (klientem) poskytnuty, zejména se jedná o následující údaje: jméno, příjmení, datum narození, bydliště, kontaktní e-mail a telefon, státní příslušnost, národnost. Pokud byl subjektem údajů udělen souhlas s dalším zpracováním osobních údajů, zpracovává správce osobní údaje také pro účely a v rozsahu uvedeném v tomto souhlasu.

Předávání osobních údajů

Osobní údaje klientů nejsou předávány jiným příjemcům, vyjma zpracovatele Mazars s.r.o., IČ: 62582496, zajišťujícím pro správce vedení účetnictví, společnému správci společnosti Prague Learning Centre s.r.o., IČ: 03652734 a také vyjma případného plnění povinností vyplývajících ze zákonných požadavků státních orgánů.

Délka uložení osobních údajů

Osobní údaje budou pro naplnění výše uvedených účelů zpracovávány po dobu trvání smlouvy. Po skončení smlouvy budou po dobu 4 let uchovány osobní údaje nutné pro naplnění oprávněných zájmů správce a až po dobu 10 let údaje podléhající povinné archivaci z důvodu účetních předpisů.

Práva subjektu osobních údajů

Klient, jako subjekt osobních údajů, má právo na přístup k osobním údajům, které se jej týkají a které Dolomia jako správce zpracovává, má právo požadovat jejich opravu, podat námitku proti zpracování či požadovat omezení zpracování, pokud zjistí, že jsou tyto údaje nesprávné nebo jsou zpracovávány v rozporu s právními předpisy. V některých případech má právo získat osobní údaje v takovém formátu, aby mohly být předány jinému správci nebo žádat výmaz osobních údajů. Veškerá svá práva může klient uplatnit písemně na adrese sídla Dolomia, která je uvedena výše, nebo na adrese info@wallstreetenglish.cz

V případě, že se klient domnívá, že zpracováním jeho osobních údajů dochází k porušení obecného nařízení o ochraně osobních údajů, má právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů na adrese Pplk. Sochora 727/27, 170 00 Praha 7.

Cookies používáme k usnadnění a zlepšení interakce s našimi webovými stránkami a službami, abychom lépe porozuměli tomu, jak jsou naše webové stránky využívány, a personalizujeme reklamy. Pro více informací, správu nebo změnu nastavení souborů cookies, klikněte zde. Pokračováním v návštěvě tohoto webu souhlasíte s používáním souborů cookies pro výše uvedené účely.