12-04-2024

Výuka odborné angličtiny na dálku

Chcete zlepšit svou úroveň angličtiny, abyste podpořili svou kariéru, získali novou pozici, stali se překladateli nebo se vyvíjeli v mezinárodním prostředí? Nemáte čas nebo možnost dojíždět do našeho centra? Wall Street English vám nabízí řešení přizpůsobené vašim potřebám: dálkové studium angličtiny.

Význam angličtiny v profesionálním světě

Ve stále více propojeném a globalizovaném profesionálním světě se znalost angličtiny stala nezbytnou výhodou. Wall Street English Praha nabízí flexibilní a efektivní řešení pro získání a zdokonalení vašich profesionálních anglických dovedností prostřednictvím kurzů dálkového studia speciálně přizpůsobených vašim potřebám. Učení angličtiny poskytuje profesionálům významnou konkurenční výhodu, zejména pokud jde o mezinárodní příležitosti. Společnosti nyní hledají profesionály schopné se snadno orientovat v tomto prostředí, kde výměna názorů a jednání probíhají převážně v angličtině. Dále pak získávání certifikací jako TOEIC nebo TOEFL se stal kritériem pro rozlišení profesionálů, kteří si chtějí ověřit své jazykové dovednosti. Tyto celosvětově uznávané certifikace potvrzují úroveň zvládnutí anglického jazyka přizpůsobenou požadavkům profesionálního světa. Flexibilita nabízená distančním vzděláváním umožňuje každému postupovat vlastním tempem, což usnadňuje integraci tohoto studia do často nabitého rozvrhu.

Nástroje pro optimální trénink

Pro kompletní program a optimální výuku nabízí Wall Street English několik zařízení. Interaktivní online kurzy jsou srdcem našeho programu dálkového studia. Kurzy, které jsou přístupné z jakéhokoli připojeného zařízení, jsou strukturovány podle úrovně vašich dovedností a nabízejí úplnou flexibilitu, aby vyhovovaly vašemu nabitému programu.

Naši zkušení lektoři jsou tu, aby vám pomohli během individuálních lekcí. Tyto lekce lze naplánovat podle vaší dostupnosti a jsou navrženy tak, aby vyhovovaly vašim specifickým potřebám, ať už pro rozšíření vaší odborné slovní zásoby nebo posílení vašich komunikačních dovedností.

Kromě kurzů a lekcí se mohou naši studenti těžit z neomezeného přístupu k celé řadě bohatých a různorodých vzdělávacích zdrojů (videa, lekce, články, cvičení atd.).

Abychom zajistili váš úspěch, jsou do našeho školícího programu začleněna pravidelná hodnocení. Tato hodnocení vám umožňují měřit váš pokrok a identifikovat potenciální mezery, abyste je mohli napravit. Personalizované sledování pokroku navíc zajišťují naši lektoři, kteří vás na vaší cestě podporují, aby vám pomohli dosáhnout vašich profesních cílů v angličtině.

Výhody distančního studia

Distanční studium má pro profesionály v časové tísni nesporné výhody. Nabízí jedinečnou časovou flexibilitu a umožňuje tak kombinovat osobní rozvoj a profesní omezení. Modulární učení prostřednictvím řešení on-line lekcí, které je dostupné 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, zajišťuje neustálý pokrok bez narušení rovnováhy mezi pracovním a soukromým životem. Multimediální zdroje a interaktivita jsou jádrem naší online vzdělávací platformy a významně obohacují vzdělávací zkušenost. Některé lekce se konají v miniskupinách po 2 až 5 lidech, aby se podpořila diskuse a sdílení zkušeností. Dostupné zdroje podporují hlubší asimilaci znalostí. Naši rodilí mluvčí vás podporují při dosahování vašich cílů a přizpůsobují se úrovni každého studenta.

Proč zvolit Wall Street English?

Naše kurzy dálkového studia nabízejí výjimečnou flexibilitu, zapadnou do vašeho nabitého programu a umožní vám učit se, ať jste kdekoli, svým vlastním tempem.

Naše kurzy jsou navrženy odborníky na lingvistiku a pedagogiku a zaručují špičkovou kvalitu výuky. Naše organizace je mezinárodně uznávaná a metoda Wall Street English je ověřena výsledky našich studentů.

Abychom změřili váš úspěch na vaší cestě, nastavili jsme pravidelná hodnocení a sledování pokroku. Tento přístup pomáhá zajistit měřitelné výsledky a poskytuje vám jasný přehled o vývoji vašeho jazyka.

Chcete posunout své podnikání dál a školit své zaměstnance v odborné angličtině? Wall Street English nabízí Kurzy angličtiny pro firmy, které pomohou zaměstnancům rozvíjet jejich dovednosti.

Neváhejte a přidejte se k nám ještě dnes. Otevřete dveře novým příležitostem ve své profesionální kariéře s Wall Street English.

Share this article on facebook , linkedin or tell a friend