15-08-2023

Proč si vybrat překladatelskou agenturu?

Využití překladatelské agentury pro překlady dokumentů do angličtiny.

Potřebujete přeložit své dokumenty do angličtiny, abyste mohli propagovat svou společnost na mezinárodní úrovni? Váš první instinkt bude pravděpodobně takový, že pro své dokumenty použijete online překladatele: Použití těchto online nástrojů však vyžaduje mnoho času, trpělivosti a ostražitosti, protože nejsou dokonalé. I když se jejich výkonnost denně vyvíjí, online překladače zůstávají omezené. Navíc špatný překlad do angličtiny může poškodit image vaší značky.

Pokud máte možnost, můžete se obrátit na specializovanou překladatelskou agenturu, která dokáže vaše texty dokonale rozčlenit podle vašeho oboru a přetvořit je v angličtině v novém světle.

Překlad do angličtiny prostřednictvím agentury je často důležitým řešením pro firmu, která se snaží, aby jí rozumělo co nejvíce lidí. Když si necháte své dokumenty nebo webové stránky přeložit do angličtiny od dobrého profesionála, získáte klid a znalost jazyka a kultury bez chyb a nepřesností.

Můžete se obrátit na překladatelskou agenturu a sdělit jí, co potřebujete; její poradci vás budou schopni nasměrovat na překladatele, který se specializuje na oblast, jíž se zabýváte. Ve skutečnosti má každý autor/překladatel velmi specifické odborné znalosti a technické nástroje, díky nimž je možné si ho vybrat jako partnera. Váš projekt překladu do angličtiny bude řízen efektivně a dodán co nejrychleji.

Proč si vybrat tu správnou překladatelskou agenturu? Jaké jsou její výhody?

Je důležité, abyste si překladatelskou agenturu vybrali pečlivě, protože vám to umožní využít řadu výhod, které budou pro vaše podnikání neocenitelné. Abyste se ujistili, že neuděláte chybu, můžete začít tím, že podniknete všechny nezbytné kroky, abyste si o agentuře, o kterou máte zájem, zjistili více informací:

  • Jak probíhá proces překladu? Jsou zavedeny postupy pro korektury a úpravy?
  • Jaké jsou oblasti působnosti agentury? Právní, marketingové, obchodní, lékařské atd.
  • Co o kvalitě práce říkají předchozí klienti? Existují nějaké reference?
  • Jaká je cenová struktura agentury? Jsou všechny náklady odůvodněné?
  • Je zákaznický servis agentury vstřícný a kvalitní?

Jakmile najdete tu správnou agenturu, která vám na všechny tyto otázky odpoví, získáte řadu výhod, které vám usnadní každodenní život. Zaprvé budete mít nárok na plně profesionální překladatelské služby: vaše dokumenty určené k překladu do češtiny budou svěřeny odborníkům, často rodilým mluvčím. Můžete tak mít naprostou důvěru v jejich práci, která bude před odesláním ve vámi zvolené grafické úpravě zkontrolována supervizory.

Kromě toho, že vám překladatelská agentura sníží pracovní zátěž, vám také zaručí bezvadné výsledky díky celému svému personálu: jazykovým poradcům,copywriterům, překladatelům a korektorům.

Share this article on facebook , linkedin or tell a friend