06-05-2020

Jak se učit anglicky doma: naše doporučení

V rámci karanténních omezení, kdy člověk tráví více času doma, má ideální příležitost učit se cizímu jazyku online. Může tak učinit prostřednictvím různých volně přístupných online aplikací anebo využít našeho unikátního systému online výuky, podpořeného léty prověřenou metodikou s Wall Street English.

Filmy a seriály v originálním znění

Výuku jazyka lze zintenzivnit v domácím prostředí jednoduše i aktivním sledováním programů britské nebo americké produkce v originálním znění, což přináší ovoce hned na několika frontách. Lépe navnímáte intonaci a výslovnost rodilých mluvčích a rovněž tímto způsobem trénujete vaše porozumění mluvenému slovu.

Knihy a časopisy v angličtině

Zvyšování vaší jazykové kompetence zahrnuje i zlepšování se v kategorii psaní. S jistotou vás obohatí, když se budete snažit často číst anglicky psané texty. Kromě rozšíření slovní zásoby a tréninku psané angličtiny se tímto způsobem rozvíjí i schopnost rychlého překladu a porozumění významu cizojazyčné komunikace.

Konverzace s rodilým mluvčím

Čeho se nám v učení jazyka často nedostává je mluvená praxe. Nejpřirozenějším způsobem, jak ji podpořit je konverzace. Pokud najdete někoho, s kým budete moci pravidelně v jazyce komunikovat, neuvěřitelně to pomůže vašemu pokroku. Zvlášť pokud se jedná o rodilého mluvčího. Internet nám umožňuje propojit se s lidmi z celého světa, kteří jsou nakloněni konverzacím za účelem zvyšování jazykové kompetence. Existuje řada chatů a diskuzních fór, kde lze najít partnera, který se s vámi bude pravidelně online za tímto účelem potkávat.

Kurz angličtiny s učitelem online

V případě, že chcete dělat v učení reálné pokroky, pak nic nenahradí výuku na dálku vedenou profesionálně. V oblasti jazykového vzdělávání je Wall Street English jedničkou v mezinárodním měřítku právě díky své online platformě.

Metoda využívá technik přirozeného učení – ať už ve formě interaktivního programu, který si spustíte na počítači, notebooku nebo na chytrém telefonu, tak i za podpory certifikovaného učitele v malé skupince studentů. Rychlý pokrok je zajištěn právě propojením online cvičení, multimediálních zdrojů učení a zkušeného pedagogického týmu.

Pokud zvažujete zvýšení vaší jazykové kompetence v době karantény, neváhejte a kontaktujte vaši pobočku Wall Street English. Najdeme pro vás ideální kurz, který splní vaše očekávání.

Share this article on facebook , linkedin or tell a friend