29-06-2022

Senior: Proč se v důchodu učit anglicky?

Senior: výhody učení se angličtině v důchodu

Přestože se většina z nás učí anglicky během školní docházky nebo profesní kariéry, neznamená to, že je nemožné učit se anglicky i v důchodu! Na učení angličtiny není nikdy pozdě a zvládnutí tohoto mezinárodního jazyka přináší seniorům mnoho výhod. Cestování, schůzky a dynamika - zde je důvod, proč byste měli využít svého důchodu k učení angličtiny.

Proč chodit na hodiny angličtiny, když jste v posledním ročníku?

Angličtina pro cestování v důchodu

Pro seniory je odchod do důchodu výzvou k cestování. Angličtina je úředním jazykem 54 zemí světa, a proto je při cestování po světě nejčastěji používaným jazykem. Angličtina je vaším nejlepším spojencem, ať už jde o nákup suvenýrů, hledání taxíku nebo setkání s novými lidmi.

A pokud vám cestování umožní poznat nové krajiny, je to také příležitost k výměně a sdílení s lidmi z různých prostředí. Tyto úžasné objevy a setkání vám usnadní dobrá znalost angličtiny.

Kurzy angličtiny pro seniory otevírají dveře do mnoha anglicky mluvících měst a zemí, kde je dobré odejít do důchodu: Mauricius, Bali, Jamajka, Seychely atd.

Angličtina může být velmi užitečná i v neanglicky mluvících zemích. Chtěli byste v důchodu navštívit Moskvu nebo Tokio? Angličtina vám umožní snadno komunikovat s mnoha anglicky mluvícími místními obyvateli, kteří v těchto zemích žijí.

Naučte se anglicky a staňte se dynamickým seniorem

Máte někdy pocit, že se v důchodu točíte v kruhu? Někteří senioři prožívají život v důchodu těžce a rychle pociťují osamělost. Řešení? Přijměte nové výzvy! Chcete-li zůstat aktivní jako senior, můžete se rozhodnout pro dobrovolnickou práci, sportovní aktivity nebo dokonce pro kurz angličtiny pro důchodce!

Stejně jako fyzická aktivita udržuje zdraví, kurz angličtiny pro seniory vám umožní pracovat na své mysli a zároveň pracovat svým vlastním tempem. Učením angličtiny si kladete dosažitelnou a podnětnou výzvu.

Protože odchod do důchodu neznamená nečinnost, váš mozek musí být stále aktivní. Učení se cizímu jazyku je skvělý způsob, jak stimulovat své neurony a udržet si bystrou mysl v každém věku. Učením slovíček a gramatiky si procvičíte mozkové závity a zároveň poznáte novou kulturu.

Který kurz angličtiny pro maturanty byste si však měli vybrat? Jak tyto kurzy pomáhají seniorům v jejich každodenním životě?

Kurzy angličtiny pro seniory Wall Street English

I když má výuka angličtiny v seniorském věku mnoho výhod, je třeba najít metodu výuky přizpůsobenou vašemu rytmu a vašim cílům. Pokud si vyberete kurz angličtiny určený pro důchodce, budete se cítit pochopeni a budete mít větší chuť pokročit.

Ve Wall Street English nabízíme kurzy angličtiny po vzoru výuky rodného jazyka. Cílem je věnovat co nejvíce času mluvení a poslechu a učit se angličtinu tak, jak to dělají rodilí mluvčí: výměnou názorů a diskusí. Díky tomu, že 65 % času kurzu je věnováno mluvení a poslechu a pouze 35 % teorii, rychle zaznamenáte svůj pokrok v angličtině.

Budete ponořeni do anglicky mluvícího prostředí, což vám umožní ještě efektivnější a rychlejší výuku angličtiny.

Metoda Wall Street English je 2,5krát rychlejší než tradiční metody a zaručuje 97% úspěšnost na kontrakt. Jelikož jsou tyto kurzy angličtiny pro seniory zaměřeny na mluvení, čas vám neuteče a rychle zaznamenáte výsledky.

Share this article on facebook , linkedin or tell a friend